Ffryes Beach

Плаж Ffryes

По-малко известният плаж в залива Ffryes Bay е идеалното място за спокойно плуване без големите курорти зад гърба ви и без тълпите туристи от круизни кораби, които от време на време заливат по-известните плажове.

Антигуа - 10 най-евтини хотела на booking.com

Популярен както сред местните жители, така и сред туристите, плажът Ffryes Beach е оживен, но в същото време има тиха и спокойна атмосфера.

Подобно на повечето плажове на острова, Ffryes Beach е покрит с фин бял пясък с удобен достъп до морето. За разлика от съседния плаж Коко, тук условията не са толкова добри за гмуркане с шнорхел, дъното не е разчленено и има няколко по-големи вълни (но все пак са много безопасни).

Голямото предимство на Ffryes Beach са възрастните дървета, които са разположени по протежение на целия плаж и осигуряват приятна сянка. Под тях са разпръснати и маси и пейки, идеални за похапване. Можете да си купите напитки или обикновени ястия в местните импровизирани снек барове, а в края на плажа има по-луксозни ресторанти.

Можете да шофирате до самия плаж и да паркирате безплатно на просторния паркинг. До плажа Ffryes няма автобусна линия, но с нея лесно ще стигнете до съседния плаж Darkwood.

Какво да видите наоколо

Открийте всички места, които трябва да видите в Антигуа и Барбуда.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.