Политика за реклама

Нашите методи за монетизиране на уеб съдържание

За да ви дадем най-надеждните и изчерпателни практически съвети за пътуване, трябва да отделим много време за това. Писането на съдържание се превърна в наше препитание и това са нашите стандарти за това как да печелим от съдържание.

Партньорски връзки

Основният ни източник на монетизиране на съдържанието е форма на партньорски маркетинг. Това е модел, основан на комисионни.

В момента, в който кликнете през нашите връзки към доставчици на настаняване като Booking.com, авиокомпании, компании за коли под наем или други туристически агенции и закупите определена услуга, ние получаваме обратно комисиона за препращане.

Получената сума не се променя за вас, независимо дали отивате на уебсайта на доставчика директно или чрез нашата връзка. Парите от комисионата идват от маркетинговия бюджет на доставчика.

Потребителското изживяване на първо място

Въпреки че може да изглежда, че ще препоръчваме само избрани доставчици с цел печалба, това не е така.

Ние внимателно избираме кого да препоръчаме. Вашето и нашето изживяване е на първо място. Искаме винаги да можете да разчитате на нашите съвети и препоръки. Ще препоръчваме само услуги, които си заслужава да бъдат препоръчани, независимо дали получаваме комисиона за тях.

Освен това днес е възможно да работите практически с всеки. Въпреки това няма да препоръчаме много компании, въпреки че може да извлечем финансова полза. Това е така, защото просто не им се доверяваме или от собствен опит знаем, че е по-добре да ги избягваме.

Платени партньорства

За повече от 13 години работа на този портал сме приели само една възможност да пишем съдържание срещу финансово възнаграждение, и то с перспективата сътрудничеството да се превърне в партньорско.

На нашия сайт няма да намерите статии или съдържание, в които се споменават компании, които са ни платили директно.

Или се доверяваме на компаниите и техните услуги, или изобщо не ги споменаваме.

Рекламни банери

Целият интернет вече е покрит с рекламни банери. Можете да ги видите и на нашия уебсайт.

Ние нямаме влияние върху съдържанието им и не сме свързани с тези компании по никакъв начин.

На нашия уебсайт няма да намерите много рекламни банери. Опитваме се да запазим пространството чисто, за да можете да се концентрирате изцяло върху съдържанието ни, въпреки че печелим много по-малко пари.

Вашето доверие и удовлетворение от този сайт са по-важни за нас.