Darkwood Beach

Плаж Darkwood

Плажът Dakrwood е по-малък плаж, разположен в непосредствена близост до главния път Valley Road, и е един от малкото плажове на острова, където автобусите спират в непосредствена близост.

Антигуа - 10 най-евтини хотела на booking.com

Повърхността на плажа е от фин бял пясък, а входът към водата е постепенен и безопасен. Морето тук през повечето време е спокойно с леки вълни, но тъй като плажът Даркууд не е защитен от никакъв залив, могат да се появят по-големи вълни.

Плажът е много добре оборудван с евтини снек-барове, съоръжения за водни спортове и шезлонги и чадъри под наем.

Като цяло, плажът Даркууд може и да не е най-хубавият плаж в Антигуа, но определено е един от най-достъпните и най-добре оборудваните за евтиния тип туристи.

Можете да паркирате навсякъде по протежение на главния път буквално на няколко метра от плажа и местата са много. Освен това покрай плажа минава автобусна линия номер 22 от Сейнт Джонс (Западна автогара) или Джоли Харбър. Интервалът не е редовен, но обикновено се движи поне веднъж на всеки 30 минути през деня.

Можете да отседнете в луксозния 4* хотел Tamarind Hills или в по-евтиния Orrie's Beach Bar and Hotel на около 2 км южно, на по-малкия Turners Beach.

Какво да видите наоколо

Открийте всички места, които трябва да видите в Антигуа и Барбуда.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.