За нас

Пътеводители, написани от истински пътници.

Нашата визия

Обичаме да разкриваме приключенците в хората

Вярваме, че да изживееш забележителен живот, изпълнен с незабравими истории, е много повече от това просто да го преплуваш незабелязано. Да се срещнем с чужди култури, да открием дивата красота на нашата планета, да опознаем себе си - това е желанието, скрито във всеки от нас.

Чрез това, което правим, искаме да дадем възможност на всеки със сърце на приключенец да се впусне в пътешествието на живота си. Евтино, смислено и да се върнем с джобове, пълни с преживявания, които си струва да споделим - където и да ни очакват.

Нашата история

От сърцето на Европа към света

Нашата история започва през 2012 г. Тогава Дейвид реши да сподели знанията си за авиацията и намирането на евтини полети с други пътешественици чрез блог за пътувания.

Той стартира Cestujlevne.com в Чешката република, малка страна в сърцето на Европа.

В рамките на няколко години малкият блог за пътувания се превръща в експертен портал, цитиран от много медии. Съветите за евтини полети бяха допълнени от изчерпателни и практични ръководства за летища, авиокомпании, а по-късно и за държави и дестинации.

Бяха създадени хиляди страници с уникално туристическо съдържание и сега порталът е най-четеният уебсайт за пътувания в Чешката република.

Десет години по-късно се появява идеята - да се предаде опитът от пътуванията на приключенци от други части на света. И така се ражда Cestee.

Чрез постепенно превеждане и актуализиране на съдържанието е създаден Cestee.com, а скоро и други езикови версии.

Нашият екип

Лицата зад Cestee

Avatar uživatele
David Eiselt

основател и главен изпълнителен директор

302 полета49посетени държави

Здравейте, казвам се Дейвид Ейселт и съм основател на Cestee. Обичам авиацията и още по време на следването си съм работил като стюард в авиокомпания, като носач на багаж или като проверяващ сигурността на летището в Прага.
Завърших училище със специалност "Авиация" и получих диплома за инженер.
Обичам да пътувам в Югоизточна Азия и да предприемам кратки пътувания до европейските столици.

Twitter | LinkedIn | Flightradar

Avatar uživatele
Jan Sramek

бек енд мастер

27 посетени държави

Хонза отговаря за бек-енда. Той отговаря за вътрешността на нулите и единиците, управлява базите данни и програмира функционалността на сайта. Благодарение на популярността си в парашутизма, Хонза има повече излитания, отколкото кацания.

Avatar uživatele
Tomas Brzek

водещ на фронт-енд

97 полета36посетени държави

Областта на Томас е фронт-енд. Той следи дали бъркотията от нули и единици се превръща в приятна графична форма. Можете да откриете вниманието на Томаш към детайла на всяка страница.

Krystof Hajek

главен редактор

540 полета73посетени държави

Кристоф изгражда основите на най-големите днешни бази данни за пътувания в рамките на няколко седмици на летища и авиокомпании. За Кристофър летенето е хоби. Няма да намерите друг човек, който да се опакова сутрин, да лети на юг и да се връща от север вечерта.

И стотици други. За да създадем нашите пътеводители, работихме с местни емигранти и приключенци, които са прекарали достатъчно време на това място, за да могат да дадат надеждни съвети на други пътешественици, които тепърва започват своето пътуване.

Нашето съдържание

Какво ще намерите на сайта

Ръководства за авиокомпании

Проверете ограниченията за багаж, възможностите за регистрация, картата на маршрута на полета или прочетете отзиви за полети. Намерете всичко това в нашия ръководства за авиокомпании.

Летищни справочници

Получете съвети за най-добрия транспорт до центъра на града, за съхранение на багаж или за салоните на летището. Кацали сме на стотици летища и това са нашите летищни справочници.

Нашите методи

Как се създава нашето съдържание

Ние сме наясно, че днес е време и интернет е пълен с информация и всичко вече е написано. Това, което хората не са имали време да напишат, е написано от изкуствения интелект. Въпреки това ние постоянно лично пишем и създаваме невероятни ръководства, които всеки ден помагат на стотици и хиляди пътешественици.

Как е възможно това?

Съдържанието ни се създава с усет към детайлите. Ние сме пътешественици. Пътували сме до безброй места и за всички тях сме направили предварително проучване и сме потърсили информацията, която сега сами пишем. Знаем, че повечето съдържание в интернет е остаряло, непълно и разпръснато в десетки сайтове с различно качество.

Решихме да въведем ред в нещата. Пишем пътеводителите според стандартите, които сме определили, и всеки от тях трябва да отговаря на всички възможни въпроси, които пътешествениците могат да зададат преди пътуването.

Всичко това на едно място, в един формат и в единно изложение.

Пишем въз основа на собствения си опит. Лично сме посетили отделните места или сме получили справочна информация от други пътешественици, които са пътували до тези места, и сме редактирали съдържанието.

Освен това постоянно актуализираме съдържанието и добавяме връзки към официалните уебсайтове на транспортни компании, авиокомпании, музеи или други забележителности и атракции.

Ние сме прозрачни. Ето защо пишем публично за това как печелим пари. Ако имате някакви въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас.