Условия за ползване

Какво можете да очаквате от използването на този сайт

Операторът на този уебсайт е Cestujlevne.com s.r.o. (ДДС CZ03618927), дружество, базирано в Чешката република. Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате със следните условия.

Цел на уебсайта

Този уебсайт се използва предимно за предоставяне на съвети и информация по теми, свързани с пътуванията. Основното съдържание се състои от съвети и препоръки от отделни дестинации и летища. То е последвано от практически съвети за пътуване с отделните компании и авиокомпании, ревюта и не на последно място - публични дискусии от страна на посетителите.

В дискусията могат да участват само регистрирани потребители.

Използване на сайта

Разглеждането на сайта и черпенето на информация е безплатно и без никакви ограничения. Въпреки това използването на съдържанието на този сайт за цели, различни от планиране на собственото ви пътуване, по-специално за препродажба или копиране в други уебсайтове, е строго забранено.

Регистрация на потребител

Всяко физическо лице може да се регистрира и да създаде свой собствен акаунт за пътуване безплатно.

За да създадете акаунт, вие се съгласявате да предоставите информация, като например, по-специално, вашия имейл адрес. Той се използва за идентифициране на потребителя и за изпращане на известия, вж. раздел Известия.

С регистрацията си ще получите достъп до други функции на сайта, като например публични дискусии под нашето съдържание.

Операторът на сайта не носи отговорност за съдържанието, написано от регистрираните потребители, и не го следи активно.

Потребителите дават съгласието си на оператора на уебсайта за по-нататъшно обработване на тяхното съдържание, по-специално за възможността за включване на тяхната информация и актуализиране на оригиналната статия и за автоматичен превод на други езикови версии на този уебсайт.

Регистрирайки се в една от езиковите версии на уебсайта, вие автоматично ще получите достъп до другите езикови версии.

Съдържание на уебсайта

Редакционното съдържание е написано с най-голямо внимание към актуалността и точността.

Въпреки това операторът на уебсайта не носи отговорност за несъответствия или невярна информация. Отговорност на всеки потребител на сайта е да проверява всички инофрмации от официални източници.

Снимките, използвани в съдържанието, произхождат от наши собствени източници, от публично достъпни фотобиблиотеки, като unsplash.com или pixabay.com, или от платената фотобиблиотека shutterstock.com.

Ако имате допълнителни въпроси относно използването на този уебсайт, можете да се свържете с нас по всяко време, вижте раздел " Контакти".