Coco Beach

Коко Бийч

По-малкият плаж в западната част на Антигуа предлага спокойна атмосфера, малко хора, красиви гледки и спокойно тюркоазено море. Коко Бийч не е известен плаж, така че през повечето време ще се наслаждавате на спокойствието.

Антигуа - 10 най-евтини хотела на booking.com

В северната част на Коко Бийч са инсталирани сламени чадъри, към които можете да наемете шезлонги от присъстващия обслужващ персонал (около 15 щ.д. на ден за комплект). Ако на място няма обслужващ персонал, чадърите могат да се ползват безплатно.

Плажът е покрит с фин бял пясък, а входът към морето е много постепенен и безопасен. Благодарение на ориентацията си от Коко Бийч могат да се наблюдават спиращи дъха залези.

Водите тук са спокойни, а най-южната част на плажа е по-неравна, така че има и добри условия за прилично гмуркане с шнорхел.

Точно на плажа можете да отседнете в по-луксозен, тих и добре оценен курорт Cocos Hotel Antigua ****.

Достъпът до Коко Бийч е възможен само с автомобил, но има предимството на безплатен паркинг практически на самия плаж. Пътят покрай плажа е пясъчен, но проходим за всички видове автомобили.

Какво да видите наоколо

Открийте всички места, които трябва да видите в Антигуа и Барбуда.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.