Konnos Beach

Заливът Коннос

Бихме нарекли този залив, разположен на около 2,5 км от центъра на Протарас, рай на земята. Този красив плаж, заобиколен от скали и пещери, е разположен в тих залив с кристално чиста вода и възможност за влизане във водата през удобен пясъчен вход и през скали и естествено образувани басейни.

  • Фин светъл пясък
  • Фотогенична околност
  • Размери приблизително 100 x 20 метра

Хотели близо до плажа Ayia Napa

На около 300 метра от плажа Konnos можете да следвате пешеходна пътека до Пещерата на циклопите- скално образувание на около 20 метра над морското равнище, откъдето се открива красива гледка. Входът е безплатен.

Настаняване

Ако желаете да отседнете на самия плаж Коннос, на разположение са няколко апартамента и студиа. Някои от най-добрите включват Konnos Bay Gardens, Konnos Hight Vila, Leda Villa.

Потърсете още в близкия курорт Протарас.

Транспорт

За да стигнете до там, вземете автобуси 101, 102, 705 и 706 от Ая Напа и Протарас и слезте на спирка Konnos Beach. Понякога се използва и името Konnos Bay. Подробности за обществения транспорт около Ая Напа можете да намерите на адрес osea.com.cy.

Безплатен паркинг има по широката улица, водеща към плажа.

Какво да видите наоколо

Открийте всички места, които трябва да видите в Кипър.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.