Sky100

Коулун

Закритата площадка за наблюдение Sky100 се намира в най-високия небостъргач в Хонконг, ICC-100, който доминира над Коулун и северния бряг на пристанището Виктория.

Изберете най-доброто място за настаняване с изглед към Хонконг

Ако искате да се насладите на безпрепятствена 360° гледка към целия Хонконг, Sky100 е мястото, което трябва да посетите.

Цена на билета и резервация

Наблюдателната площадка е отворена всеки ден от 10:00 до 20:30 ч., като последното влизане е винаги 30 минути преди края на работното време.

Заслужава си да закупите билети онлайн на официалния уебсайт sky100.vivaticket.com. Отстъпката в сравнение с покупката на място е 10%.

178 hkd Възрастни
124 hkd Деца на възраст до 12 години
124 hkd Пенсионери над 65 години

Височина на небостъргача и гледка

Небостъргачът International Commerce Center 100 (ICC-100) е най-високата сграда в Хонконг, достигаща височина от 484 метра.

Самата наблюдателна площадка Sky100 се намира на 100-ия етаж и е висока 393 метра.

Заслужава ли си да посетите Sky100?

Хонконг е град на забележителностите. На спиращи дъха гледки можете да се насладите от стотици места на крайбрежни алеи, хълмове или от фериботи, като всички те са достъпни безплатно или срещу символична такса.

Така че струва ли си сравнително скъпото посещение на Sky100?

По наше мнение, определено.

Sky100 е единствената истинска наблюдателна площадка, която предлага 360° безпрепятствена гледка буквално към целия град.

Как да стигнете до там?

Небостъргачът ICC-100 се издига в комплекс от сгради непосредствено над метростанция Коулун, където спират линията "Тунг Чунг" и "Еърпорт Експрес".

На около 300 метра от небостъргача се намира и метростанция " Остин", където минава кафявата линия "Туен Ма".

Какво да видите наоколо

Открийте всички места, които трябва да видите в Хонконг.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.