Дестилерия за ром Mount Gay

Mount Gay

В Барбадос се намира най-старата дестилерия за ром в света, която работи без прекъсване. Mount Gay Rum е една от най-известните марки на Барбадос и се предлага на пазара от 1703 г.

Търсене на настаняване в Барбадос

Дестилерията Mount Gay предлага няколко обиколки за посетители, в зависимост от това какво ви интересува. От производството до работилницата за приготвяне на коктейли - ромът Mount Gay е неразделна част от преживяването.

Обиколки и цени на дестилерията

Дестилерията Mount Gay предлага няколко различни вида обиколки за посетители. Винаги препоръчваме да резервирате обиколки онлайн на адрес mountgayrum.com/tour-mount-gay поне 3-4 дни предварително. Датите се публикуват доста нередовно, за да не се нарушава нормалната работа. Това е така, защото дестилерията Mount Gay все още функционира и е една от основните експортни марки на страната.

Примери за екскурзии и цени:

  • Обиколка на производствената част на дестилерията - 70 щ.д.
  • Майсторски клас за приготвяне на коктейл с ром - 110 щ.д.
  • Дегустация на ром - 25 usd
  • Дегустация и уъркшоп по приготвяне на коктейли - 50 щ.д.
  • Пълни оферти за обиколка: mountgayrum.com/tour-mount-gay

Къде да отидете за обиколки?

Mount Gay има две основни места. Дестилерията е разположена в селски район в северната част на Барбадос (където се провеждат обиколки на фабриката и някои дегустации), а след това в голяма сграда близо до пристанището в Бриджтаун, където се провеждат семинари и дегустации на първокласни напитки.

  • Основната дестилерия (намираща се в Google.com/maps)
  • Сграда в Бриджтаун (местоположение на Google.com/maps)

Местоположението винаги се посочва в подробностите за обиколката.

Коли под наем в Барбадос

Какво да видите наоколо

Открийте всички места, които трябва да видите в Барбадос.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.