Hunte's Gardens

Градините на Hunte's

Hunte's Garden е една от най-посещаваните градини в източната част на Барбадос, с буйна растителност, дъждовни гори и панорамни гледки.

На Hunte's Garden можете да откриете местни барбадоски растения, както и редки екзотични екземпляри в много приятна среда с много пейки, езерца и места за необезпокоявана почивка.

Търсене на места за настаняване в Барбадос

Градината е частна и е разположена в малка долина, заобиколена от тропическа гора. Hunte's Garden Тя не е голяма и само едно посещение ще ви отнеме около 20 минути. Въпреки това можете да го удължите почти на воля, като седнете на пейките или в съседния ресторант.

Вход и транспорт

Входната такса е доста висока и е 40 ббд / 20 щ.д. Отворен е всеки ден от 10:00 до 16:00 ч.

Официален уебсайт: huntesgardens-barbados.com

Hunte's Garden е лесно достъпен само с автомобил, пред входа има безплатен паркинг, а ако е пълен, можете да паркирате отстрани на пътя.

Коли под наем - Барбадос

Най-близкото селище, което се обслужва от обществен транспорт, е Airy Hill, на 500 метра (споделена таксиметрова линия 3W и автобусна линия 5А).

Какво да видите наоколо

Открийте всички места, които трябва да видите в Барбадос.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.