The Soup Bowl

Плажът с купа за супа

Дивият и спиращ дъха плаж Батшеба на източния бряг на острова ще ви зарадва с фотогенични гледки и драматична брегова линия, толкова различна от западната и южната част на Барбадос.

Търсене на настаняване в Барбадос

Плажът е популярен сред сърфистите благодарение на високите вълни от Атлантическия океан. Тези, които не са любители на водните спортове, ще се насладят на гледката на величествените скални късове, стърчащи от водата, които са отличителна черта на този плаж.

Плувни и плажни съоръжения

Плажът The Soup Bowl е слабо свързан с други плажове в района. Всички те са покрити с фин светъл пясък, често примесен с водорасли. Около скалите може да има и по-малки камъчета.

The Soup Bowl Всички останали плажове в източната част на Барбадос са почти без никакви удобства и величието на Атлантическия океан е на показ.

На плажовете тук няма да намерите шезлонги под наем, ресторанти или магазини. Няма и сергии за водни спортове и сърфистите трябва да се справят със собственото си оборудване.

Настаняване Батшеба

Отседнете в град Батшеба, ако искате да опознаете Барбадос от различна перспектива в сравнение с гъсто населения запад. Точно на плажа с изглед към морето ще намерите по-скъп хотел The Atlantis Historic Inn *** с много просторни апартаменти.

Много евтино настаняване в напълно оборудвани къщички се предлага от къща за гости Rest Haven Beach Cottages. Нощувка за двама тук се предлага само за 58 щ.д., което е една от най-ниските цени на острова.

Транспорт - Батшеба

Плажът се намира точно в град Батшеба, през който минава околовръстният път около острова. Бриджтаун е на 27 км (карта на маршрута: google.com/maps). Можете да паркирате безплатно навсякъде покрай пътя на импровизираните паркинги.

Коли под наем в Барбадос

До Батшеба може да се стигне и от Бриджтаун около 1-2 пъти на час с автобус и микробус.

  • Линия 99 (микробус) се движи от терминал Constitution River
  • Линия 6 (автобус) се движи от терминала на Fairchile Street

До Батшеба можете да стигнете и с автобус по линия 1А от Спийтстаун приблизително веднъж на всеки 2 часа.

Какво да видите наоколо

Открийте всички места, които трябва да видите в Барбадос.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.