Flower Forest Gardens

Ботанически градини Flower Forest

Една от трите красиви ботанически градини в централната част на Барбадос се намира сред гъстите дъждовни гори близо до село Sugar Hill.

Търсене на настаняване в Барбадос

Flower Forest Botanical Gardens по наше мнение са най-красивите от всички ботанически градини в Барбадос. Те са разположени на полегати хълмове, а от няколкото тревисти поляни с палмови горички се открива спираща дъха гледка към океана и източния бряг на острова.

Градините са красиво оформени. Гъстите гори се редуват с пъстри цветове на местната флора и ефирни поляни с прясно окосена трева, палмови горички, пейки и спиращи дъха гледки.

Вход и транспорт

Заплаща се за вход 15 щ.д. / 30 щ.д. и е отворен всеки ден от 8 до 16 ч.

Официален уебсайт: flowerforestbarbados.com

До тази ботаническа градина може да се стигне удобно само с кола. Разположена е в средата на гора на около 2,5 км от най-близкото село. Пътят води по тесен селски път, а последният километър - по добре поддържан черен път (отбивката е обозначена с табели).

Вижте карта на маршрута от Бриджтаун на google.com/maps.

Коли под наем в Барбадос

Какво да видите наоколо

Открийте всички места, които трябва да видите в Барбадос.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.