Farley Hill

Фарли Хил

Farley Hill е малък национален парк във вътрешността на северен Барбадос, който е израснал около руините на някогашно плантационно селище от 17-и век.

Търсене на настаняване в Барбадос

Въпреки че можете да се разходите из националния парк за 10 минути, той определено си заслужава да бъде посетен. Ще бъдете особено впечатлени от спиращите дъха гледки към дивото източно крайбрежие на Барбадос и от тихия шепот на величествените махагонови дървета, които Farley Hill го заобикалят.

Спрете тук по време на пътуването си из Барбадос, седнете на някоя пейка и се насладете само на шума на вятъра и гледката. Тогава малката беседка е идеалното място за пикник.

Вход и транспорт

Входът на Farley Hill струва 6 щ.д. и включва паркинг на големия паркинг. Вратата към наблюдателницата е отворена всеки ден от 8:30 до 16:30 ч.

До Farley Hill може да се стигне само с автомобил по магистрала 2, която свързва северната част на Барбадос с източното крайбрежие.

Коли под наем в Барбадос

Лесно можете да забележите отбивката към националния парк, тъй като тя се намира в най-високата точка на пътя.

Какво да видите наоколо

Открийте всички места, които трябва да видите в Барбадос.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.