Как да стигнем до Кабо Верде

Кабо Верде

Пътуването до Кабо Верде е изключително по въздух. На всеки остров има общо 4 международни и вътрешни летища. Тези летища са:

Разбира се, можете да пътувате индивидуално или, което е по-важно, с туроператор като част от обиколка.

По въздух с туристическа агенция

Можете да летите до островите Кабо Верде с две водещи туристически агенции. Те са:

  • Почивки Sal
  • Почивки Боа Виста

Можете да потърсите своята почивка при нас, където сравняваме цените на всички туристически агенции в нашия инструмент за сравнение на почивки: Търсене на почивки до Кабо Верде.

Обикновено очаквайте да платите около 916 евро на човек за седмица в курорт 4* или 5* на плажа и с изхранване на база ол инклузив.

Пътуването до Кабо Верде с туристически агент е не само по-евтино, но и по-удобно в сравнение с индивидуалния вариант. Почти всички туристически агенции предлагат пакети, които включват чартърен транспорт с директен полет до остров Сал или Боа Виста.

Индивидуално по въздух

Ако се отправяте към Кабо Верде самостоятелно, няма да останете твърде доволни от предлаганите цени на самолетните билети. Първо, наличието на връзки е слабо и второ, цените са сравними с цената на екскурзия.

Най-често срещаната връзка за вас ще бъде полет с TAP Portugal с прекачване в Лисабон. Разчитайте обаче на цени за двупосочни билети около 550 евро. Евентуални промоции се появяват рядко, но в този случай можете да си купите билети до Кабо Верде дори под 8 хил. крони.

Алтернатива за по-авантюристично настроените са директните полети от Брюксел с TUIfly Belgium. В този случай билетите струват стандартните 600 eur, но има и разпродажба в последната минута на цена 300 eur.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.