Плаж Putzu Idu

Putzu Idu

Потърсете очарователния плаж Пуцу Иду в северната част на полуостров Синис в сардинската провинция Ористано, близо до едноименния град. Тясна ивица от фин пясък, примесен с малки кварцитни камъчета, отделя чистите води на Средиземно море от Manna Salina.

Резервирайте вашия хотел в Сардиния предварително с отстъпка

Плажът Пуцу Иду предлага тихо място за лежане край морето и много плавно навлизане в красиво чистите води.

По протежение на плажа ще намерите няколко павилиона за освежителни напитки и шезлонги и чадъри под наем.

Алтернативен вариант е по-дългият плаж Sa Rocca Tunda в едноименния курорт на около 2 км северно от Putzu Idu.

Настаняване

По-малки хотели и ваканционни къщи можете да намерите в двата близки града (Пуцу Иду и Порто Мандриола), които са на 10 минути пеша от плажа.

Поради ограниченото предлагане обаче трябва да очаквате по-високи цени, които в разгара на сезона варират от 120 евро на вечер за двама.

Транспорт

Плажът е лесно достъпен с автомобил, като можете да паркирате безплатно покрай пътя. Най-близкият голям град е Ористано, на 24 км.

Точно на плажа има и автобусна спирка на автобус 418, който ще ви отведе до Ористано или Риола Сардо, откъдето можете да продължите с други връзки в цяла Сардиния.

Какво да видите наоколо

Открийте всички места, които трябва да видите в Сардиния.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.