Плаж Piscinas

Плаж Piscine

Плажът Писинас в югозападната част на острова редовно се класира сред най-красивите плажове в Сардиния и Европа. Над 3,5 км фин златист пясък граничи от едната страна с пясъчни дюни с треви, а от другата - с чисто открито море.

Изберете най-добрия хотел с изглед към морето

Разположен в усамотен район, далеч от цивилизацията, Spiaggia di Piscinas предлага достатъчно уединение за всички - дори в разгара на сезона няма главоболия.

Удобства и вид на плажа

Плажните съоръжения са съсредоточени в малка зона около паркинга, където можете да се освежите на няколко сергии, да наемете шезлонг или чадър или да използвате сърф под наем. Останалата част от плажа е чисто природна, без никакви съоръжения.

Входът къмводата е сравнително постепенен, но очаквайте по-големи вълни.

По-нататък на юг от този плаж се намират други около 5-6 км плажове с фин пясък без никакви съоръжения (Spiaggia di Tuppa Niedda, Spiaggia di Scivu), до които може да се стигне пеша или с кола по горски пътища.

Настаняване

В близост до плажа няма хотел или къмпинг. Потърсете в района на Магацини, където има предимно по-малки къщи за гости или апартаменти с цени от 100 евро на вечер за двама.

Как да стигнете до там

Плажът не е достъпен с обществен транспорт, а само с кола. От главния път SP126 се отклонявате на този кръстопът и продължавате около 13 км надолу до морето.

Първоначално по асфалтов път, който по-късно се превръща в черен път.

Сравнете цените на колите под наем в Сардиния

Можете да паркирате на безплатния паркинг до плажа.

Какво да видите наоколо

Открийте всички места, които трябва да видите в Сардиния.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.