Услуги на летище Милано Бергамо

Бергамо

Разберете какви услуги и удобства се предлагат на летище Bergamo Airport. Къде е най-доброто място за хранене и къде да пазарувате?

Интернет и Wi-Fi

Безплатен безжичен интернет е достъпен чрез социалната WIFI точка FreeLuna.

Ако използвате сим карта на ЕС, можете да провеждате разговори и да използвате данни в Италия на същите цени, както в родната си страна.

В противен случай вземете електронна SIM карта за данни от airalo.com бързо и лесно.

Супермаркет

На летище Бергамо няма магазини за хранителни стоки или по-малки магазини за хранителни стоки.

Въпреки това, ако имате достатъчно време, можете да посетите огромния търговски център Oriocenter точно срещу терминала. На разположение е пешеходен проход под магистралата, а разстоянието е приблизително 400 метра.

Сред стотиците магазини ще откриете голям хипермаркет за хранителни стоки Iper. Информация и списък на магазините можете да намерите на уебсайта oriocenter.it.

Евтини хотели в близост до летище Бергамо

Ресторанти и магазини

Ресторанти можете да намерите преди и след охраната. В транзитната зона изборът е много по-голям. Популярни са например следните ресторанти:

  • McDonald's - след охраната, отворен от 5:00 до 21:30 ч.
  • Rossopomodoro (автентична италианска кухня) - в обществената зона, отворен от 11:30 до 21:30 ч.
  • Panino Giusto - след проверката за сигурност, отворен 10:00-22:00 ч.
  • Caio (пица и панини) - след проверката за сигурност, отворено от 16:00 до 22:00 ч.
  • Пълен списък на ресторантите: milanbergamoairport.it/restaurants

Магазините са многобройни, особено след проверката за сигурност, и са предимно бутици за дрехи и аксесоари (Aeronautica Militare, Boggi, Victoria's Secret), магазини за сувенири или класически безмитни магазини.

Съхранение на багаж

Мястото за съхранение на багаж се намира на паркинг P1 от 8:00 до 15:00 ч., а от 15:00 до 22:00 ч. персоналът е на разположение само по телефона. Таксата е 5 евро на чанта на ден.

Бърза писта

Летище Бергамо е известно с дългите опашки за проверка на сигурността, особено сутрин и вечер.

Ако знаете, че няма да пристигнете на летището с достатъчно свободно време, помислете за закупуване на официалната услуга Fast Track за 8 eur, коятоще ви осигури значително по-кратко време за чакане при проверките за сигурност.

Можете да закупите услугата онлайн на уебсайта на летището: ecommerce.milanbergamoairport.it

Питейна вода

Въпреки че на летището няма чешми за пиене, питейна вода обикновено се предлага от мивките в тоалетните, където има и студена вода.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.