Услуги на летище Кайро

Giza

Разберете какви услуги и удобства се предлагат на летище Cairo Airport. Къде е най-доброто място за хранене и къде да пазарувате?

Вижте цените на хотелите в Кайро

Интернет и Wi-Fi

Свържете се с интернет чрез wi-fi мрежата "CAI free Wifi", като въведете електронната си поща.

Не отлагайте закупуването на физическа сим карта при пристигането си. Вземете проста и бърза мароканска електронна сим карта за данни в мрежата airalo.com.

Банкомати и бюра за обмяна на валута

В залите за пристигане преди имиграционния контрол ще намерите много местни банки с официални обменни курсове.

Тегленето на пари от банкомати на египетски банки също не е проблем, има ги в изобилие из цялото летище. Банкоматите обикновено не начисляват такса за теглене.

Магазини и супермаркети

И двата терминала са оборудвани с голям брой магазини, в които се продават duty free стоки, сувенири, играчки, мода или бижута. Повечето от магазините се намират след пункта за проверка на сигурността и много от тях са отворени 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

На летището не функционира обикновен супермаркет за хранителни стоки.

В двата терминала има няколко аптеки, повечето от които са отворени 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Заведения за хранене

На терминали 1, 2 и 3 се намират множество ресторанти, кафенета и заведения за бързо хранене, включително добре познати международни марки като Starbucks и Segafredo.

Повечето ресторанти се намират след зоната за сигурност и обикновено са отворени 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Съхранение на багаж

На нито един от двата терминала няма място за съхранение на багаж. Няма и автоматични шкафчета.

Никъде в центъра на Кайро също няма да намерите обществено място за съхранение на багаж.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.