Corendon Airlines Регистрация на

Corendon Airlines

Corendon Airlines предлага безплатна онлайн регистрация. Регистрацията на летището се заплаща.

Най-евтини хотели с нашата отстъпка на Booking.com

Предоставената информация се отнася само за отделно закупени билети. Ако имате чартърен полет с Corendon Airlines, организиран от туристически агент, условията могат да се различават и трябва да следвате условията на екскурзията.

Онлайн чекиране

Можете да се регистрирате онлайн за полета си между 72 часа и 5 часа преди планираното заминаване.

На летищата Хургада HRG, Кайсери ASR, Адана ADA, Трабзон TZX и Зонгулдак ONQ, дори при онлайн регистрация, трябва да отидете на гишето за регистрация, за да получите разпечатана бордна карта. Онлайн чекирането все още е задължително, без него ще ви бъде начислена летищна такса за чекиране.

Онлайн чекирането не е налично на всички летища, а там, където не е налично, автоматично имате възможност да се чекирате безплатно на летището.

За списък на наличните летища за онлайн чекиране, включително възможността за чекиране, моля, посетете corendonairlines.com/online-check-in.

Чекиране на летището

Можете да се чекирате безплатно на летището само с тарифи FLEX и PREMIUM. В останалите случаи се заплаща такса.

Ако пътувате с туристически агент, ще бъдете информирани за възможността за чекиране преди заминаването.

Регистрация на нощен багаж

На летищата в Дюселдорф DUS и Кьолн CGN се предлага специална услуга. Тук можете да регистрирате багажа си през нощта преди полета срещу такса от 5 евро в следните часове:

  • Отпътуване от Дюселдорф: регистрация на багаж от 18:00 до 20:00 ч. за полети, които заминават на следващия ден преди 08:00 ч.
  • Заминаване от Кьолн: регистрация на багажа от 18:00 до 20:00 ч. за полети, заминаващи на следващия ден, до 10:00 ч.

Само 1 лице може да регистрира багаж, но трябва да разполага с документите за пътуване на всички останали пътници.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.