Corendon Airlines багаж

Corendon Airlines

Corendon Airlines е една от авиокомпаниите, които ограничават до минимум възможностите за безплатен багаж. Ако търсите най-евтините самолетни билети, бъдете готови да имате включени само лични вещи.

За опростен преглед на багажа на Corendon Airlines вижте таблицата по-долу:

Тарифа Личен багаж Ръчен багаж Регистриран багаж
Promo 1x 3 кг - -
ECO - 1x 8 кг -
FLEX 1x 3 кг 1x 8 кг 1x 23 кг
PREMIUM 1x 3kg 1x 8kg 2x 20kg
Деца до 2 години - - 1x 10 кг

Горната информация се отнася само за отделно закупени билети. Ако имате чартърен полет с Corendon Airlines, организиран от туроператор, условията могат да се различават и трябва да следвате условията на тура.

Най-евтини хотели с нашата отстъпка в Booking.com

Ръчен багаж

Според таблицата по-горе е ясно, че не всички ще имат право на еднакъв брой и вид багаж. Ще разполагате със стандартен ръчен багаж в рамките на базовата цена на тарифата ECO. Ако обаче имате късмета да закупите най-евтините билети на промоционална тарифа, ще имате включен само един личен багаж. Размерите на багажа са, както следва:

  • Ръчен багаж: 55 x 40 x 25 см (тегло 8 кг)
  • Личен багаж: 40 x 30 x 15 cm (тегло 3 kg)

В промоционалната тарифа имате възможност да закупите по-голям ръчен багаж по време на резервацията за около 10 евро или чекиран багаж от 25 евро в зависимост от теглото. Ако не се нуждаете от повече допълнителни услуги, си струва да закупите най-евтините билети и след това да закупите допълнителен багаж, ако е необходимо, вместо да купувате билети на по-висока тарифа.

Можете да добавите багаж към резервацията си на адрес corendonairlines.com/additional-services.

Регистриран багаж

Регистрираният багаж стандартно не е включен в цената на билета. Той е включен само в по-скъпите тарифи FLEX и PREMIUM. Въпреки това можете да закупите багаж и за по-евтините тарифи по всяко време до регистрацията.

Цената на регистрирания багаж се изчислява според теглото.

Можете да избирате от 15 кг за 40 евро до 32 кг за 60 евро за една бройка и можете да закупите до 9 броя багаж на човек. Вижте снимката за ценовите нива.

Детски колички

Детски колички се превозват безплатно за всички малки деца, независимо от възрастта им. Има възможност за превозване само на 1 бройка, а останалите вече се таксуват според теглото.

Децата на възраст до 2 години имат право да превозват регистриран багаж с тегло до 10 кг.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.