Услуги на летище Родос

Rhodes

Разберете какви услуги и удобства се предлагат на летище Rhodes Airport. Къде е най-доброто място за хранене и къде да пазарувате?

Евтини хотели в близост до летище Родос

Интернет и Wi-Fi

Wi-Fi е безплатен и неограничен на цялата територия на летището. Свържете се с мрежата "Fraport Free".

Ако използвате сим карта от страна от ЕС, можете да се обаждате и да използвате данни в Гърция на същите цени, както в родната си страна.

В противен случай се сдобийте с електронна сим карта за данни бързо и лесно на airalo.com.

Ресторанти и магазини

На летището има доста ресторанти, но повечето от тях се намират след зоната за сигурност, където можете да се възползвате от услугите например на AirCanteen или на ресторанта за бързо хранене Burger King.

Пълен списък на ресторантите можете да намерите на уебсайта на летището.

От друга страна, в терминала има много малко магазини и те на практика са само безмитни.

Само на около 550 метра от терминала, по протежение на тротоара в центъра на село Парадейси, можете да пазарувате в редовен супермаркет, наречен "AB Food Market" (всеки ден от 8:00 до 21:00 ч., в неделя само от 9:00 до 17:00 ч.).

Банкомати

Банкоматите се намират в залата за пристигащи пътници. Цените за теглене на пари с чуждестранна карта от всеки банкомат са следните:

  • Eurobank - 2,50 eur
  • Pireaus Bank - 3 eur
  • Банкомат Euronet - 4 eur

Съхранение на багаж

На летището няма шкафчета или традиционно място за съхранение на багаж.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.