Паркиране на летище Прага

Карловият мост в Прага

Ако пътувате до летище Prague Airport с кола, проверете цените и друга информация в този раздел.

Дългосрочно паркиране

На цена от 46 евро за седмица или от 52 евро в разгара на сезона през лятото можете да паркирате на частния паркинг GO Parking на около 5 минути път с кола от терминала (веднага след паркирането ще бъдете откарани до летището с безплатен микробус). Резервирайте онлайн на уебсайта goparking.cz с нашия промоционален код "CLC001".

Паркирайте директно на летищните терминали на паркинг "A" Smart пред Терминал 2 и паркинг "C" Comfort пред Терминал 1.

Smart предлага паркинг за 64 евро на седмица, а Comfort след това за 2260 чешки крони при онлайн резервация. През летния сезон цените отново са по-високи, като цената на паркинга Smart е 83 eur на седмица, а на паркинга Comfort - 99 eur.

Краткосрочно паркиране

Непосредствено пред Терминали 1 и 2 има безплатни експресни паркинги за 15 минути, но можете да платите за още 15 минути по 4 eur и дори за цял час по 7 eur. Безплатното паркиране е ограничено до 1х15 минути в рамките на 24 часа.

Ако знаете, че ще останете по-дълго от 15 минути, спрете на паркинги "Economy" B или C в близост до Терминал 2 или зад хотел Courtyard. Тук един час струва 3 eur.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.