Услуги на летище Понта Делгада

Сао Мигел, Азорски острови

Разберете какви услуги и удобства се предлагат на летище Ponta Delgada Airport. Къде е най-доброто място за хранене и къде да пазарувате?

Търсене на настаняване в Сао Мигел

Интернет и wi-fi

На цялото летище е наличен неограничен безплатен Wi-Fi. Свържете се с мрежата на "VINCI Airports".

Ако използвате сим карта от страна от ЕС, можете да провеждате разговори и да използвате данни в Португалия на същите цени, както в родната си страна.

В противен случай се сдобийте с електронна SIM карта за данни бързо и лесно на airalo.com.

Магазини и супермаркети

На летището няма супермаркет или магазин за хранителни стоки.

Другите магазини се концентрират върху продажбата на duty-free стоки, местни сувенири или дрехи, особено след проверките за сигурност. Цените им обаче са много високи (около два пъти по-високи от тези в обикновените магазини извън летището).

В обществената зона има щанд на мобилния оператор Vodafone, магазин за багаж, вестникарска будка с печатни материали, картички и туристическо оборудване или магазин за сувенири.

Възможности за хранене

Ресторантите тук са под формата на малки снек-барове и кафенета. Един снек-бар се намира в обществената зона, а два - зад пункта за проверка на сигурността.

Първото бистро отваря в 5:00 ч. сутринта, а последните кафенета в транзитната зона затварят в 22:00 ч.

Съхранение на багаж

Понастоящем на летище Ponta Delgada не работи склад за багаж.

Банкомати и бюра за обмяна на валута

Обменното бюро Unicambio в обществената зона предлага изключително неизгодни обменни курсове, както и банкоматът Euronet на лентите за получаване на багаж.

В залата за пристигащи можете да изтеглите евро удобно от банкомат Santander.

Пощенска служба

В залата за пристигащи ще намерите клон на португалската пощенска служба. Той е отворен през делничните дни от 9:30 до 12:30 ч. и от 14:30 до 17:30 ч.

Извън работното време можете поне да си купите марка от машината и да изпратите вкъщи например пощенска картичка.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.