Хотели близо до летище Ню Делхи

Ню Делхи

Намерете най-доброто място за настаняване преди полета или след пристигането в близост до летище Делхи.

Докато търсите в различни портали, обърнете внимание на действителното местоположение на мястото за настаняване. Много хотелски карти на портали като booking.com или agoda.com не показват правилно хотелите точно до терминалите, докато в действителност някои места за настаняване се намират на повече от 5 км от летището.

По-долу изброяваме хотелите, които действително се намират в непосредствена близост до летище Делхи.

Хотели в терминала

Ако ви предстои дълъг международен трансфер в Делхи и не искате да уреждате индийска виза, използвайте услугите на транзитния хотел Holiday Inn Express Terminal 3 ****. Той се намира точно в транзитната зона на Терминал 3, близо до изход 15 за заминаване.

Хотели в AeroCity

В близост до летището се намира изкуственият град Аеросити, в който се намира и едноименната метростанция на експресната линия до летището.

В Aerocity се намират предимно големи хотели на мултинационални корпорации. Някои хотели предлагат частни трансфери до терминалите на цени от 500 inr до 1 000 inr.

Значително по-евтино е да се стигне от Aerocity до терминали 2/3 с метро (20 inr) и до Терминал 1 със специален автобус (40 inr). От гарата до хотелите се стига за 5-10 минути пеша през модерен и чист квартал.

  • Време за пътуване с метрото до терминали 2/3 - 5 минути
  • Време за пътуване с автобус до Терминал 1 - 10 минути

Списъкът с хотели започва от най-евтините (от 80 eur до най-скъпите от 250 eur на вечер).

Евтини хотели в близост

Много евтини, но със съмнително качество, са хотелите в съседния квартал Mahipalpur, който се намира през главния път от Aerocity.

Трябва да разчитате на типично индийски услуги. На пръв поглед хубави и чисти стаи, но детайли като течаща топла вода, мухъл в душовете или мръсно спално бельо са на дневен ред. От друга страна, за стая тук ще платите от около 15 eur на вечер.

 
Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.