Услуги на летище Миконос

Mykonos

Разберете какви услуги и удобства се предлагат на летище Mykonos Airport. Къде е най-доброто място за хранене и къде да пазарувате?

Вижте хотелите на Миконос

Интернет и Wi-Fi

Wi-Fi е безплатен и неограничен на цялата територия на летището. Свържете се с мрежата "Fraport Free".

Ако използвате сим карта от страна от ЕС, можете да се обаждате и да използвате данни в Гърция на същите цени, както в родната си страна.

В противен случай бързо и лесно се сдобийте с електронна SIM карта за данни в интернет airalo.com.

Ресторанти и магазини

Вътре в терминала, след проверката за сигурност duty free shop и в обществената зона има малки магазинчета със сувенири или туристически стоки.

В транзитната зона можете да намерите три малки снек бара, а в обществената зона - 3 бистра или кафенета. Например, има и кафене Starbucks.

От другата страна на пътя от терминала ще намерите два по-малки ресторанта и едно бистро, където можете да се освежите, докато чакате полета си.

Там се намира и най-големият супермаркет на острова (марка "Флора"), който работи всеки ден от 8:00 до 21:00 ч. (10:00-20:00 ч. в неделя).

Банкомати и обменни бюра

Банкоматите се намират в залата за пристигащи пътници. Цените за теглене на пари с чуждестранна карта са както следва за всеки банкомат:

  • Eurobank - 2,50 eur
  • банкомат Euronet - 5 eur (+ неизгоден обменен курс)

Обменните бюра на летището предлагат неизгодни обменни курсове.

Съхранение на багаж

На летището няма място за съхранение на багаж и не се предлагат автоматични шкафчета.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.