Хотели близо до летище Лисабон

Лисабон

Лисабон е добре познато летище за връзка, където често се налага да прекарвате дълги нощувки, а разписанията на авиокомпаниите често са настроени за много ранни сутрешни заминавания около 6 часа сутринта.

Компанията TAP, която предлагаше безплатни хотели при свързващи полети, вече не предлага тази услуга.

Хотели в близост до летището

Хотели на пешеходно разстояние от Терминал 1 и спирката на автобуса до Терминал 2:

Хотели в центъра

Центърът на града не е далеч от летището и ако Лисабон е вашата дестинация, винаги ще бъдете на 45 минути от хотела си.

  • Hotel A.S. Lisboa - Хотел 3* в непосредствена близост до метростанция Alameda
  • Lisbon Arsenal Suites - Къща за гости 3* в самия център до крайната спирка на нощен автобус 208 в близост до станция Cais do Sodre

Нощувка в терминала

Летището (Терминал 1) е отворено 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата - както обществената, така и транзитната зона.

Пренощуването на територията на летището не е проблем, но може да има случайни полицейски проверки, за да се уверите, че наистина сте притежател на билет и не използвате летището за дългосрочно пренощуване.

Най-удобното място за пренощуване е около ресторанта Burger King, където има удобни места за сядане и тази част на терминала е най-тиха след края на работното време.

 
Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.