Услуги на летище Ларнака

Larnaca

Разберете какви услуги и удобства се предлагат на летище Larnaca Airport. Къде е най-доброто място за хранене и къде да пазарувате?

Евтини хотели близо до летище Larnaca

Интернет и Wi-Fi

Безжичният интернет е достъпен безплатно и без ограничения. Свържете се с мрежата "Airport Free-Wifi".

Ако използвате сим карта от страна от ЕС, можете да се обаждате и да използвате данни в Кипър на същите цени, както в родната си страна.

В противен случай вземете електронна сим карта за данни от airalo.com бързо и лесно.

Съхранение на багаж

Мястото за съхранение на багаж се намира във фоайето с гишетата за чекиране, обозначено е като "Специално гише за багаж". Ще заплатите 20 eur на ден.

Магазини и супермаркети

Минимаркетът Xpress Mart с напитки и основни закуски се намира в залата за пристигащи до изхода за таксита. Той работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

След проверката на сигурността все още можете да направите бързо пазаруване на хранителни продукти в минимаркета Camden Food.

В обществената зона няма повече магазини, но в транзитната зона има магазини за безмитна търговия, мода, електроника или местни продукти.

Списък на магазините на летище Ларнака можете да намерите на следния адрес: hermesairports.com/shop.

Банкомати

Банкоматите са разположени в голям брой на цялата територия на летището. По-голямата част от банкоматите се управляват от Euronet ATM с високи такси (ако имате карта със сметка в евро, таксата за теглене е 4 eur. За карти със сметки в чуждестранна валута тя е значително по-висока!)

Потърсете банкомат без такси , нелогично, в залата за заминаващи (1-ви етаж), управляван от Bank of Cyprus.

Ресторант

Ресторантите и кафенетата могат да бъдат открити в по-голям брой след охраната, но две кафенета са отворени 24 часа дори в залата за пристигащи.

Сред известните марки са Costa Coffe в обществената зона и Burger King, Ritazza, Flocafé и Segafredo в транзитната зона.

Списък на всички ресторанти на летище Ларнака: hermesairports.com/dine

Места за пушене

В транзитната зона можете да използвате вентилираната стая за пушачи в близост до ресторант Burger King.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.