Трансфер на летище Ларнака

Larnaca

Летище Larnaca Airport се обслужва от един терминал, който обслужва всички полети до всички дестинации.

Евтини хотели близо до летище Larnaca

Първият етаж е предназначен за заминаващите, а първият - за пристигащите. Ориентацията в терминала е много лесна, а летището е едно от средните по големина и с ефективна подредба. Така че не е нужно да се притеснявате за дълги разстояния до самолетите.

При пристигане от страни от ЕС , препоръчваме да използвате автоматичните киоски, където сканирате паспорта или личната си карта, вземате лист хартия със снимката си и преминавате през паспортния контрол.

В този случай служителят няма да ви задава никакви въпроси (освен ако няма кръстче на хартията/невалидна снимка), просто ще предадете хартията и ще ускорите целия процес на паспортния контрол.

Трансфер между полетите

Летището в Ларнака е много ясно за свързващите полети, просто следвайте табелите "Свързващи полети". При прехвърляне (ако се регистрирате за следващия полет) не е необходимо да напускате транзитната зона, но трябва да преминете през проверката за сигурност.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.