Хотели близо до летище Копенхаген

Copenhagen

Планирате ли ранно сутрешно заминаване или късно вечерно пристигане в Копенхаген? Съкратете времето си в нощния транспорт и се настанете близо до терминала.

Хотели в непосредствена близост до терминала

Само на по-малко от минута пеша от единствения терминал за пристигащи можете да отседнете в два хотела. От изхода на летището до рецепцията ще бъдете на не повече от 200 метра.

Цените и в двата хотела са между 150 и 200 евро на вечер.

Евтини хотели в района

Хотелите, които са по-далеч от терминала, но все пак са на 10 минути с метро/автобус от летището, ще ви предложат по-ниски цени от 85 eur.

  • Best Western Plus Airport Hotel *** - На 1 км от терминала, автобусна спирка 36 е точно до хотела (от 6:00 до 0:00 ч.), или на 400 метра от метростанция Kastrup (24/7)
  • Scandic CPH Strandpark *** - На 800 метра от терминала, на една спирка с автобус 5C или 36

Настаняване в центъра

Въпреки това, поради близостта на летището до центъра на града (15 минути с обществен транспорт) и денонощната работа както на метрото, така и на автобус 5С (на интервал от 20 минути), можете лесно да стигнете до/от летището по всяко време на денонощието.

Въпреки това настаняването в централната част на Копенхаген обикновено е също толкова скъпо или дори по-скъпо, отколкото в близост до летището.

Разгледайте хотелите в центъра на Копенхаген

 
Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.