Хотели близо до летище Богота

Богота

При ранно сутрешно заминаване или много късно пристигане определено си заслужава да останете да пренощувате на летището, за да ви е най-удобно.

Пътуването до центъра на града е възможно само с такси сутрин и през нощта.

Нощувка на терминала - работно време

Основният терминал 1 е отворен 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, но най-рано можете да стигнете до транзитната зона 5 часа преди заминаването. Ако само сменяте самолета на летището, можете да прекарате още повече време в транзитната зона.

Транзитната зона е удобна за пренощуване. Подовете са покрити с килими и има много места, където можете да намерите удобни столове без подлакътници, на които да легнете.

В обществената зона също има много тихи зони, но седалките не са толкова удобни и може да бъдете проверени от полицията дали имате бордна карта за сутрешния полет.

Хотели в близост до летището

За удобна нощувка изберете някой от хотелите в близост до терминалите.

Големите международни хотели се намират по протежение на главния път, а всички изброени по-долу предлагат безплатен трансфер до летището. Цените варират между 75 щ.д. и 100 щ.д. на вечер.

Евтини места за настаняване в близост

В допълнение към големите хотели с добро качество в близост до летището (в рамките на около 25 минути пеша) ще намерите и някои много евтини местни хотели с цени от 25 usd.

Изброяваме добре оценени хотели в безопасни квартали, където можете да се разхождате дори по тъмно.

 
Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.