Хотели близо до летище Белград

Белград

Летището в Белград е важен регионален център с ранни сутрешни заминавания и късни вечерни пристигания. Къде да отседнете удобно в района?

Нощувка в терминала - работно време

Както обществената, така и транзитната част на терминала остават отворени 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, но приблизително между 1:00 и 3:00 ч. няма да можете да преминете през проверката за сигурност.

Обществената част е много неудобна за нощуване, тъй като е почти напълно лишена от места за сядане.

В транзитната зона е най-тихо при далечните изходи за заминаване в мазето, но там има само седалки с подлакътници.

Хотели в близост до летището

Въпреки голямото разширяване на летището, все още липсват хотели в близост до терминала.

Най-близките апартаменти и хотели се намират в село Сурчин, на около 4 км южно от летището.

  • Airport Hotel Garni *** - На 4 км от летището, предлага частен трансфер до летището за 1 000 рубли, наблизо няма спирка на обществения транспорт
  • Airport View Apartment - най-близкото място за настаняване до летището (на около 3,7 км) със собствен трансфер за 1 000 rsd, автобусната спирка в посока центъра е на около 500 метра

Хотели в Белград

Повечето възможности за настаняване са в центъра на Белград, където има големи хотели на мултинационални марки и малки местни хотели. Цените започват от 25 щ.д. на вечер.

В случай че отивате на летището с обществен транспорт сутрин или вечер, препоръчваме ви да отседнете в близост до крайната спирка на линия 72 "Зелени Венеца", която се движи от 4:00 до 24:00 часа.

 
Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.