Услуги на летище Антигуа

Антигуа и Барбуда

Разберете какви услуги и съоръжения се предлагат на летище Antigua Airport, V. C. Bird. Къде е най-доброто място за хранене и къде да пазарувате?

Евтини хотели в Антигуа

Интернет и Wi-Fi

Безплатен Wi-Fi интернет е достъпен само от пункта за проверка на сигурността в зоната за заминаване. Безплатен Wi-Fi не се предлага в залата за пристигащи и в обществената зона.

На летище Сейнт Джонс не работят много пунктове на мобилни оператори. Вземете антигуанска електронна SIM карта с данни бързо и лесно в интернет airalo.com.

Ресторанти и магазини

Новият терминал разполага с доста богат набор от магазини след зоната за сигурност. Ще намерите едно местно заведение за бързо хранене, по-евтина закусвалня, по-скъп ресторант и няколко магазина за сувенири и стоки без дюнери.

В обществената част на летището няма ресторанти или магазини.

Старият терминал е почти напълно лишен от съоръжения.

Банкомати и обменни бюра

Банкоматите се намират в обществената зона на залата за пристигащи на новия терминал, от дясната страна на терминала, когато излизате от транзитната зона.

На летището няма обменно бюро.

Съхранение на багаж

На летище V. C. Bird Airport няма място за съхранение на багаж.

Други услуги

На летището има пощенска служба, която работи в делнични дни от 08:30 до 15:00 ч.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.