Хотели близо до летище Александрия

Alexandria

Поради голямата отдалеченост на летището от центъра на града пътниците често търсят места за настаняване в близост до летище Alexnadria.

Нощувка в терминала

Нощувка в терминала не е възможна. Достъпът до сградата се осъществява през контрола за сигурност, а охраната не допуска пътниците до 4 часа преди заминаването.

Хотели в близост до терминала

За съжаление, в момента няма хотели в близост до терминала или в непосредствена близост до него. С построяването на новия терминал се очакваше да бъде изграден хотелски комплекс, но към момента (2025 г.) все още няма построен хотел.

Хотели в Александрия

Най-близките големи хотели се намират на около 5 км от летището в близост до дългите плажове източно от центъра. Можем да споменем Hilton Alexandria King's Ranch Hotel ****, който е на повече от 40 км от центъра на Александрия. Той дори не предлага възможност за трансфер до терминала.

В центъра на Александрия препоръчваме от собствен опит Cherry Maryski Hotel **** с прилично качество и добра цена и местоположение.

 
Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.