TAP Air Portugal Регистрация на

TAP

TAP Air Portugal е класически мрежов превозвач и предлага безплатна регистрация на летището.

Регистрация на летището

Чекирането на летището е безплатно на всички летища, обслужвани от TAP. Часовете на отваряне и затваряне на гишетата варират значително в зависимост от дестинацията. В Европа очаквайте гишетата да отворят 2 часа и да затворят 45 минути преди заминаването.

Все още нямате хотел? Получете отстъпки в Booking.com

За полети от Северна и Южна Америка или Африка времето за отваряне на гишетата е между 3 и 1 час преди планираното отпътуване.

Подробно време за регистрация за всяко летище можете да намерите на flytap.com/check-in-times.

Гишета за самостоятелно чекиране

На избрани летища има и гишета за самостоятелно чекиране, както за бордни карти, така и за регистрация на багаж. На летище LIS в Лисабон има чисто ново гише за регистрация.

Онлайн регистрация

Можете да се регистрирате сами онлайн, като използвате мобилния си телефон или компютър. Регистрацията е достъпна 36 часа преди заминаването (24 часа преди заминаването за полети до САЩ), а най-късно можете да разпечатате бордната си карта 2 часа преди заминаването.

Можете да запазите бордните си карти на телефона си и да представите QR код от екрана на мобилния си телефон на летището.

Избор на място

При закупуване на основна тарифа Discount се заплаща такса за избор на конкретно място в самолета.

Цените са доста високи и започват от 12 eur. Ако не изберете място, то ще ви бъде разпределено безплатно на случаен принцип.

Ако пътувате с повече от един човек, системата няма да ви определи нарочно място.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.