Air France Регистрация на

Air France

Air France е един от класическите мрежови превозвачи и предлага безплатно чекиране на летището.

Регистрация на летището

Чекирането на летището се предлага безплатно на всички летища на Air France. Часовете на отваряне и затваряне на гишетата варират значително в зависимост от дестинацията. В Европа очаквайте гишетата да отворят 2 часа и да затворят 45 минути преди заминаването.

Все още нямате хотел? Получете отстъпки в Booking.com

За полети от Северна и Южна Америка или Африка времето за отваряне на гишетата е между 3 и 1 час преди планираното излитане.

Подробно време за регистрация за всяко летище можете да намерите на airfrance.com/check-in.

Гишета за самостоятелно чекиране

На избрани летища има и гишета за самостоятелно чекиране както за бордни карти, така и за регистрация на багаж.

Онлайн чекиране

Можете да се чекирате сами онлайн, като използвате мобилния си телефон или компютър. Регистрацията е достъпна 30 часа преди заминаването (24 часа преди заминаването за полети от/до САЩ), а най-късно можете да разпечатате бордната си карта 2 часа преди заминаването.

Можете да запазите бордните си карти на телефона си и да представите QR код от екрана на мобилния си телефон на летището.

Мобилното приложение на Air France е достъпно на адрес Google Play / App Store.

Избор на място

При закупуване на базови тарифи Economy Light и Economy Standard се заплаща такса за избор на конкретно място в самолета.

Цените са сравнително високи. За по-кратките полети в рамките на Европа ще заплатите около 12 евро, докато при по-дългите трансконтинентални полети цената за избор на място достига до 20 евро.

Ако не изберете конкретна седалка, тя ще ви бъде разпределена безплатно на случаен принцип.

Ако пътувате с повече от един човек, системата няма да ви определи нарочно място.

Безплатен избор на място не се предлага и при регистрация.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.