Air Baltic услуги по време на полет

Air Baltic - De Havilland DHC-4

AirBaltic е типична нискотарифна авиокомпания по отношение на услугите. Не се сервират безплатни напитки по време на полет и не се предлагат други услуги.

Храна на борда

Можете да закупите закуски от менюто по време на полет или още по-добре - да поръчате предварително храната си. Кетърингът на AirBaltic се отличава от сивата част на авиоиндустрията и е един от най-добрите, които можете да опитате във въздуха.

Все още търсите хотел? Вижте този

Авиокомпанията например предлага изненади за вашите близки под формата на букет от рози, макарони с просеко, шоколадова торта и др.

Стандартните ястия, предлагани в менюто, включват вариации от пържоли до морски дарове и закуска на шведска маса. Цялото меню можете да намерите на airbalticmeal.com.

Икономична класа

Това, което трябва да се спомене и подчертае, е фактът, че airBaltic предоставя на пътниците отлично пространство за краката дори в икономична класа. Особено в сравнение с други нискотарифни превозвачи.

Интериорът е оцветен в светлозелено с LED подсветка.

IFE

Не очаквайте система за развлечение на борда на самолета при полетите с airBaltic. Има миниатюрни екрани над главите, които служат само за наблюдение на полета и позицията на самолета на картата.

Бизнес класа

Авиокомпанията предлага и пътуване в първокласна бизнес класа. Поради естеството на късите и средните полети не можете да очаквате пълен бизнес, но предвид възможностите ще останете доволни.

Седалките са стандартни за 6 души в бизнес класата, която е отделена с преграда от икономичната класа. По време на полет се сервират освежителни напитки, вж. по-горе.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.