Air Baltic Регистрация на

Air Baltic - De Havilland DHC-4

За полетите на AirBaltic трябва да се регистрирате отделно онлайн или чрез киоски на летището. Регистрацията на гишето за регистрация на летището се заплаща.

Онлайн регистрация

Независимо дали на компютъра или на мобилния си телефон, онлайн регистрацията е бърза и лесна. Отидете на airbaltic.com/check-in и само след няколко стъпки ще разполагате с бордната си карта. Разпечатайте я или я запазете на мобилния си телефон. Покажете QR кода на служителите на летището на екрана на телефона си.

Все още търсите хотел? Проверете този

Онлайн чекирането е достъпно от 36 часа до 60 минути преди заминаването. Ако сте избрали бизнес, класически или сте платили за избор на място, можете да се регистрирате още 5 дни (118 часа) преди полета.

Всеки регистриран багаж ще бъде оставен безплатно на гишетата за предаване на багаж на летището.

Киоски за самостоятелно чекиране

AirBaltic предлага собствени киоски за самостоятелно чекиране на летищата в Рига RIX и Копенхаген CPH. Въведете референтния номер на резервацията на билета си, фамилията си и в рамките на една минута ще сте приключили процеса на регистрация, а киоскът ще отпечата бордната Ви карта.

Чекирането чрез киоск е безплатно, а последната регистрация е 40 минути преди заминаването.

Регистрация на летището

Регистрацията на гишето за регистрация е възможна срещу такса от 35 eur. Тя е безплатна за пътниците:

  • Бизнес и Класически
  • с деца на възраст под 2 години
  • в група
  • с код-шеър билет от друга авиокомпания

Ако пътувате с прекачване на летище Рига и нямате бордна карта за свързващия полет, можете да я получите на гишето за трансфери до 30 минути преди заминаването. Минималното време за трансфер в Рига е 45 минути.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.