Трансфер на летище Залцбург

Залцбург

Летище Залцбург разполага с два терминала, но само единият от тях е отворен през по-голямата част от годината. Като цяло летището е малко до средно голямо и лесно за навигация.

Сградите са едноетажни и можете да преминете през цялото за 4-5 минути.

  • Терминал 1 - основната сграда обслужва всички редовни полети
  • Терминал 2 "Амадеус " - малка зала, която е пряко свързана с Терминал 1 (на около 30 метра чрез коридор) и обслужва само ски чартърни полети

Резервирайте хотел близо до летище SZG

Трансфер между полетите

Летище Залцбург не е типично трансферно летище и поради това не разполага с транзитна зона, която можете да използвате за свързващи полети.

Ако комбинирате собствения си трансфер от два отделни билета на летището, ще трябва да напуснете транзитната зона и да преминете отново през проверката за сигурност.

Като се има предвид размерът на летището, реално можете да направите трансфера между полетите за 20-30 минути. Ако трябва да преминете и през паспортен контрол, процедурата може да отнеме до 60 минути.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.