Трансфер на летище Шанън

Shannon

На летище Shannon Airport в Ирландия се използва само един средно голям терминал, който е общ за всички полети.

Част от терминала, след проверките за сигурност, е предназначена за заминаващите от САЩ полети. На местното летище вече ще преминете през имиграционния контрол на САЩ и няма да минавате през паспортна проверка, след като пристигнете в САЩ.

Ако летите за САЩ, в идеалния случай трябва да пристигнете на летището 2,5 до 3 часа преди полета си. Ако летите от Шанън само за Европа, трябва да пристигнете само 1,5 до 2 часа преди заминаването.

Покажи хотели близо до летище Shannon

Трансфер между полетите

Въпреки че Шанън е малко летище, то може да служи и като много добра точка за трансфер благодарение на полетите си до САЩ.

Летището разполага със специален коридор за транзитни пътници и ако имате бордна карта за свързващ полет, не е необходимо да напускате транзитната зона.

След като слезете от самолета, следвайте знаците Flight Connections, които ще ви отведат през бърза проверка за сигурност направо до изходите за заминаване.

Реалистичното време за трансфер между самолетите е приблизително 15 минути.

Ако пътувате с чекиран багаж и сами сте организирали трансфера си в Шанън, трябва да си вземете багажа, да напуснете транзитната зона и да се регистрирате отново. Ако се прекачвате с един билет, не е необходимо да се притеснявате за багажа си.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.