Трансфер на летище Сан Хосе

San Jose - Arenal Volcano

На летище Juan Santamaría Airport в Сан Хосе има два терминала. По-големият, по-модерен и с пълно обслужване обслужва всички международни полети.

Малка сграда на приземния етаж, разположена на около 250 метра от международния терминал, обслужва всички вътрешни полети в Коста Рика.

Най-добри хотели в Сан Хосе

Между терминалите може да се мине по тротоара за 5 минути.

Летището е модерно и добре организирано и е необходимо да пристигнете само 2 часа преди часа на заминаване.

Трансфер между полетите

Сан Хосе служи като регионална точка за трансфер между полети в рамките на Централна Америка и за свързване на полети на дълги разстояния до други централноамерикански държави.

При трансфера ще преминете през проверката за сигурност, но не е необходимо да напускате транзитната зона (не преминавате през паспортен контрол).

Терминалът е малък, а трансферът е добре организиран. Обикновено можете да преминете между самолетите за около 45 минути.

Ако се прекачвате от международен на вътрешен полет или обратно, винаги трябва да вземете багажа си и да преминете през имиграционната служба.

Излезте от терминала и вървете около 250 метра по тротоара до втория терминал.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.