Хотели близо до летище Понта Делгада

Сао Мигел, Азорски острови

От летище Понта Делгада има няколко ранни сутрешни полета и може да е удобно да отседнете наблизо.

Къде да отседнете близо до летището?

Нощувка в терминала - работно време

Летище Понта Делгада е отворено 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, или само обществената част на летището. Терминалът обаче е малък и почти няма места за сядане, с изключение на една удобна пейка в местен ресторант, който е затворен през нощта, но е достъпен за пътниците.

Там обаче има само около 5 свободни места за лежане.

Хотели в близост до летището

Няма места за настаняване в непосредствена близост до терминала или на пешеходно разстояние. Ако погледнете картата на хотелите, може да изглежда, че някои от местата за настаняване са съвсем близо до терминала, но летището е отделено от околността с висок скат, до който не може да се стигне, освен чрез дълго обикаляне през пътя.

Затова потърсете най-близките места за настаняване в центъра на Понта Делгада, който се намира на 10 минути път с такси от летището.

Вижте хотели в Понта Делгада

Ако не искате да разчитате на таксита сутрин, можете да отседнете в прости, но приятни апартаменти на 20 минути пеша по тротоара:

 
Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.