Хотели близо до летище Париж Шарл де Гол

Париж

Независимо дали става въпрос за престой за една нощ или за ранно сутрешно заминаване от Париж, хотелът на летището определено може да ви бъде от полза.

Нощувка в терминала - работно време

Всички обществени зони на терминалите са отворени 24 часа в денонощието. От друга страна, транзитните зони зад охраната се затварят на повечето терминали приблизително между 1:30 и 4:30 ч.

Ако искате да спестите пари и да пренощувате в терминала, това е възможно. Бъдете обаче подготвени за възможни проверки, при които ще трябва да покажете билета си.

Нощувките на терминала в Париж CDG са едни от най-малко удобните в Европа. Има много малко седалки и всички са с подлакътници. През нощта се извършват всички ремонти, строителни дейности и почистване и няма да намерите тихо място на цялото летище.

Вместо това разгледайте наличните хотели в близост до летище Paris CDG.

Хотели в непосредствена близост до терминала

В района на летището ще откриете няколко хотела, чиято цена варира от 130 евро до 400 евро на вечер в стая с 2 легла. Цените варират в широки граници в зависимост от наличността.

Предимството на престоя на летището е елиминирането на времето, прекарано в сутрешно ставане. Можете да стигнете до мястото за настаняване в рамките на 15 минути пеша или с безплатното влакче CDG Val, без да се налага да се занимавате с летищни трансфери.

Хотели в близост до летището

В по-широкия район, особено в селищата Роаси-ан-Франс и Вилпент, ще намерите десетки други хотели с цени, започващи от 40 евро, но най-често около 90 евро.

Сред евтините хотели, които проверихме, бихме препоръчали следните ibis Budget Roissy CDG Paris Nord 2, Premiere Classe Roissy.

Доскорошните безплатни автобуси до хотелите са отменени. Повечето хотели управляват собствен транспорт, но таксуват около 10 eur, или можете да използвате таксита.

 
Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.