Трансфер на летище Paris Beauvais-Tille

Париж

Летище Beauvais Airport разполага с 2 терминала. Те не са пряко свързани, но можете да се разходите между тях за 1 минута (разстояние около 50 метра) по тротоара (само в обществената зона).

Намерете евтини хотели близо до летище Beauvais

Терминалите не са разделени по някакъв ясен ключ. И двата терминала обслужват полети до и извън Шенгенското пространство и всички авиокомпании използват и двата терминала.

Терминалът винаги ще бъде отбелязан на билета и дори да не можете да откриете тази маркировка, няма нужда да се притеснявате.

Всъщност сградите са толкова близо една до друга, че дори да пропуснете правилната от първия път, лесно можете да поправите грешката в рамките на 5 минути с кратка разходка по тротоара.

Трансфер между полетите

Бове се обслужва изключително от нискотарифни авиокомпании, така че трансферите винаги ще бъдат негарантирани, т.е. ще бъдете сами от два различни билета.

При прекачване, дори в рамките на един терминал, винаги трябва да излезете навън, да се регистрирате отново и да преминете през проверката за сигурност обратно в транзитната зона.

Реалистичното време за трансфер без чекиран багаж ще бъде около 20-45 минути в зависимост от опашката за сигурност. Определено обаче не препоръчваме да оставяте по-малко от 2-3 часа между полетите.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.