Услуги на летище Осло Сандефиорд

Sandefjord

Разберете какви услуги и удобства се предлагат на летище Sandefjord Torp Airport. Къде е най-доброто място за хранене и пазаруване?

Евтини хотели в Осло

Интернет и Wi-Fi

На цялото летище е наличен неограничен безплатен Wi-Fi. Свържете се с мрежата "AIRPORT".

Ако използвате сим карта на страна от ЕС, можете да се обаждате и да използвате данни в Норвегия на същите цени, както в родната си страна, въпреки че Норвегия не е член на ЕС.

В противен случай се сдобийте с електронна SIM карта за данни бързо и лесно на airalo.com.

Ресторанти и магазини

Терминалът е оборудван с няколко ресторанта и магазина.

След проверката за сигурност ще попаднете на типичен безмитен магазин и малък мини-маркет News Bar с напитки, сандвичи, багети или сладкиши. В обществената зона можете да използвате мини-маркета Point със закуски и основни хранителни продукти.

В обществената зона можете да се освежите в ресторант Pizzabakeren, който предлага и места за сядане на открито.

След проверката за сигурност можете да хапнете в по-скъпия ресторант O'Learys или в ресторанта за бързо хранене Upper Crust.

Съхранение на багаж

На летище Sandefjord Airport няма помещение за съхранение на багаж или шкафчета.

Банкомати и обменни бюра

На летището няма бюра за обмяна на валута, но ще намерите общо 5 банкомата Nordea.

В Норвегия обаче почти няма да видите пари в брой, така че изобщо не е необходимо да теглите пари. На практика всички услуги в Норвегия (в градовете и в провинцията) могат да се заплащат с карта.

Питейна вода

След проверката за сигурност ще откриете общо 3 чешми със студена питейна вода, от които можете да си налеете безплатно вода в собствена бутилка.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.