Хотели близо до летище Осло

Осло

Къде да отседна на терминала в случай на ранно сутрешно заминаване или късно вечерно пристигане? Разгледайте списъка с места за настаняване в близост до летище Осло (OSL).

Спане на терминала

Обществената зона на летище Осло остава отворена 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и не е проблем да пренощувате в залата.

В залата за пристигащи имало удобни столове, на които било доста удобно да се спи. Понастоящем в обществената зона на летището има минимално количество места за сядане, така че можете да пренощувате само на пода.

По-тих обикновено е етажът на заминаващите, където винаги прекарват нощта десетки пътници, чакащи първите сутрешни заминавания.

Хотели в близост до терминала

Точно пред терминала, на 5 минути пеша, ще намерите 3 хотела, които предлагат еднакви цени около 1 800 нок за нощувка.

Хотели в района

В непосредствена близост до летището можете да отседнете в много други хотели на значително по-ниски цени, започващи от 1 000 nok.

Недостатъкът на тези хотели е, че до терминала трябва да пътувате с обществен автобус.

Избираме най-евтините хотели в рамките на 10 минути от летището.

  • Park Inn Oslo Airport West 4* - Автобус S55 за 80 nok (спирка Ullensaker - Park Inn by Radisson), последен автобус от летището в 1:05 ч., първи автобус до летището в 4:12 ч.
  • Quality Airport Hotel Gardermoen 4* - автобус S22 за 80 nok (спирка Ullensaker - Quality Airport Hotel), последен автобус от летището в 0:55 ч., първи автобус до летището в 4:32 ч. или линия на обществения транспорт 450 за 40 nok (спирка Lokevegen)
  • Comfort Hotel RunWay 4* - автобус S44 за 80 nok (спирка Ullensaker - Comfort Hotel Runway), последен автобус от летището в 1:00 ч., първи автобус до летището в 4:10 ч. или линия 420 MHD за 40 nok (спирка Clarion Hotel)

Карта на хотелите и автобусните маршрути

До всички големи хотели може да се стигне със специалните автобусни линии на Vybuss S22, S44 и S55.

Цената на билета е еднаква за всички хотели и е 80 nok. Можете да платите с карта в автобуса или чрез интернет vybuss.comкъдето можете да получите и разписание.

Автобусите се движат на 30-минутни интервали през целия ден и винаги спират директно пред избраните хотели.

Освен това можете да използвате и редовните линии на градския транспорт на цена от 40 nok, която можете да заплатите с карта в автобуса или чрез приложението Ruter, където можете да получите и точни разписания.

Спирките на всички автобусни линии се намират точно пред терминала, а конкретната платформа е отбелязана на електронните табла за заминаване.

 
Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.