Услуги на летище Найроби

Фламинго в Накуру

Разберете какви услуги и удобства се предлагат на летище Nairobi Airport. Къде е най-доброто място за хранене и пазаруване?

Резервирайте хотел близо до летище Nairobi

Интернет и Wi-Fi

Безжичният интернет е безплатен за 1 час. Изберете мрежата "JKIA Hotspot".

Не отлагайте закупуването на физическа сим карта при пристигането си. Вземете кенийска електронна сим карта за данни бързо и лесно в интернет airalo.com.

Магазини и супермаркети

На летище Найроби няма обикновен супермаркет за хранителни стоки.

Възможностите за пазаруване са ограничени главно до магазини, в които се продават duty free, туристически принадлежности, мода или сладкиши.

На летището няма аптека.

Възможности за хранене

Повечето ресторанти, кафенета и заведения за бързо хранене се намират след пункта за проверка на сигурността, където на всеки терминал има кът за хранене.

Обикновено ресторантите са отворени 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Очаквайте цените да са значително по-високи, отколкото извън летището.

Банкомати и обменни бюра

На терминалите за пристигащи пътници има няколко обменни бюра. Обикновено обменните курсове са по-добри в обменните бюра в града, но можете да обмените пари и в обменните бюра на летището на сравнително добра цена.

Банкоматите на няколко кенийски банки са разположени на цялата територия на летището.

Съхранение на багаж

След обновяването на Терминал 1 на летище Найроби понастоящем няма съоръжения за съхранение на багаж или автоматични шкафчета.

Душове

На летище Найроби няма обществени душове, освен в премиум салоните.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.