Паркиране на летище Мюнхен

Мюнхен

Къде е най-доброто място за паркиране на летище Munich Airport? Какви са цените за паркиране на летището и на частните паркинги в района?

Дългосрочно паркиране

Economy Parking North P51 предлага най-ниските цени за паркиране директно на летището. Можете да платите на седмица от 49 eur при онлайн резервация на уебсайта на летището. Колкото по-рано резервирате паркинга, толкова по-евтин ще бъде той. Нормалната цена за резервации в последната минута е между 70 и 90 eur за седмица.

Билетът за паркинг служи и като билет за автобус или влак 635, който ви отвежда до терминала на всеки 20 минути (пътуването отнема 6 минути). Винаги си струва да проверявате уебсайта на летището, тъй като понякога има специални оферти, които по изключение намаляват до около 40 eur на седмица.

Паркингът директно на терминала струва около 150 eur на седмица.

Най-евтиният паркинг непосредствено до терминалите (в рамките на 5 минути пеша) струва от 70 eur за около месец.

Традиционно около летището има много частни паркинги с безплатен трансфер до терминала. Можете да сравните различните оферти на следните уебсайтове parken-airport.de или на parkplatzvergleich.de. Най-ниската цена, която можете да получите за седмичен паркинг, обикновено е около 59 eur.

Алтернативата е безстопанствено безплатно законно паркиране в жилищните райони на околните села, но общественият транспорт от тези села често е много дълъг и сложен.

Краткосрочно паркиране

Краткосрочното паркиране е безплатно за 5 минути в зоната "Kiss and fly" непосредствено пред терминалите или за 10 минути в зоната "Kiss and ride".

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.