Транспорт от летище Лерос

Лерос

Летището е разположено в северната част на острова, точно на противоположния край на основните курорти и забележителности.

Вижте хотелите на Лерос

Такси

Такситата са основният вид обществен транспорт до летището.

Винаги има много таксита, които чакат точно пред залата за пристигащи след пристигането на всеки редовен полет. Някои коли чакат предварително резервирани пътници, предимно местни жители, а други - случайни пътници.

Ако пропуснете всички таксита, чакащи случайни пътници, останалите таксиметрови шофьори с удоволствие ще се обадят на колегите си и в рамките на 20 минути за вас ще дойде такси.

Обичайните цени от летището са следните:

  • Агия Марина - 18 eur
  • Лаки - 20 eur
  • Xirokampos - 23 eur

Можете да платите само в брой.

Автобус

На 20 метра от летището има микробус, който се движи по пътя към Агия Марина и Платанос, но разписанието му не следва разписанието на полетите.

Ориентировъчни разписания можете да намерите на уебсайта: leros.gr/bus-routes-of-leros. Спирките не са обозначени по никакъв начин и просто трябва да махнете на преминаващия автобус. Таксите са само в брой и струват около 2 eur.

Коли под наем

Най-голямата компания за отдаване на автомобили под наем на Лерос, sun rental., се намира на летището.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.