Услуги на летище Корфу

Vlacherna

Разберете какви услуги и удобства се предлагат на летище Corfu Airport. Къде е най-доброто място за хранене и къде да пазарувате?

Преглед на хотелите в Корфу

Интернет и Wi-Fi

Wi-Fi е безплатен и неограничен на цялата територия на летището. Свържете се с мрежата "Fraport Free".

Ако използвате сим карта от страна от ЕС, можете да се обаждате и да използвате данни в Гърция на същите цени, както в родната си страна.

В противен случай се сдобийте с електронна сим карта за данни бързо и лесно на airalo.com.

Ресторанти

Ресторантите и кафенетата са 3 по-малки местни в обществената зона на терминала, а зад контролно-пропускателния пункт за сигурност има над 10 ресторанта. Там се намират и добре познатите вериги Burger King или Starbucks.

В обществената зона има три пекарни с богат избор от сандвичи, а извън терминала ще откриете гръцки ресторант с места на открито.

Магазини и супермаркет

На летище Корфу няма да намерите традиционен магазин за хранителни стоки. В обществените и транзитните зони има малък магазин за вестници Hudson News.

Непосредствено след проверката за сигурност ще преминете през голям безмитен магазин. На летището няма други магазини.

Банкомати и обменно бюро

Банкоматите се намират в залата за пристигащи пътници. Цените за теглене на пари с чуждестранна карта на всеки банкомат са следните:

  • Eurobank - 2,50 eur
  • Pireaus Bank - 3 eur
  • Банкомат Euronet - 5 eur (+ неизгоден обменен курс)

Обменните бюра на летището предлагат неизгодни обменни курсове.

Съхранение на багаж

На летището няма място за съхранение на багаж, но на около 800 метра от терминала (местоположението е посочено в google.com/maps) в посока към автогарата има служба за отдаване на автомобили под наем Cosms. За 24 часа плащате 15 eur, вижте официалния уебсайт: corfuairportcarrentals.com/luggage-storage.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.