Услуги на летище Flores

Разберете какви услуги и удобства се предлагат на летище Flores Azores Airport. Къде е най-доброто място за хранене и къде да пазарувате?

Намерете хотел близо до летище Flores

Интернет и Wi-Fi

На цялото летище е наличен неограничен безплатен Wi-Fi.

Ако използвате сим карта от страна от ЕС, можете да се обаждате и да използвате данни в Португалия на същите цени, както в родната си страна.

В противен случай вземете португалска електронна SIM карта за данни бързо и лесно на airalo.com.

Ресторанти и магазини

В обществената зона ще намерите много малък магазин за сувенири на приземния етаж до клоновете за коли под наем, свързан с туристическа агенция, която предлага различни екскурзии или круизи за наблюдение на китове.

На първия етаж, преди пункта за проверка на сигурността, се намира малко бистро, което предлага сандвичи, салати, сладкиши и напитки. Работното време е съобразено с текущия трафик на полети.

След проверката за сигурност не се предлагат никакви услуги, а само един автомат за напитки и сладкиши.

Банкомати и обменни бюра

На летището няма пункт за обмяна на валута. Банкомат е на разположение в залата за заминаващи в обществената част, близо до гишетата за регистрация.

Често банкоматът на летището не се използва, но в Санта Крус дас Флорес има няколко други банкомата.

Съхранение на багаж

На летище Flores FLW Airport не се предлага място за съхранение на багаж.

Тази статия може да съдържа партньорски връзки, от които нашият редакционен екип може да получи комисиони, ако кликнете върху връзката. Вижте нашата страница за рекламна политика.